vrijdag 25 januari 2013

Kasteel huren Zuid Frankrijk? Huisjes nummer FR6780.300.1

Wat is cooler dan een uniek kasteel huren in Zuid Frankrijk met 10 familieleden of een groep vrienden. Dit kasteel, of chateau zoals de Fransen zeggen, heeft 12 kamers en 6 slaapkamers. Wie het kasteel wil huren kan allerlei luxe als diepvriezer, ligbad, verplaatsbare bbq, openhaard en vaatwasser verwachten. De vloeren zijn allemaal van natuursteen en de behang en plafond versieringen in de juiste sfeer. Kinderbedden, uiteraard in kasteel style, zijn ook geen probleem.

Voor wie niet de hele dag binnen in het kasteel wil blijven vertoeven is er buiten en in de buurt ook genoeg te doen. Bij het huis kan je barbequeen, door je eigen tuin / binnenplaats van 5000m2 lopen of een duik in het zwembad nemen. Relaxen doe je op de vele tuinmeubelen of ga tafeltennisen met de kinderen. Helemaal mooi is dat je nog 40 km van zee bent en als auto uitstapje ook naar de cote  d'azur kust, wandelen in de Pyreneeen of zelfs Barcelona kan gaan.

Onthou dus huisjes nummer FR6780.300.1 bij Interhome vakantiehuisjes! Zij regelen de complete verhuur van dit bijzondere onderkomen in Zuid Frankrijk.Geen opmerkingen:

Een reactie posten