maandag 21 januari 2013

Werkplek met internet in je vakantiehuisje

Op het altijd zonnige eiland Curacao kan je perfect je vakantie en je werk combineren. Zo heeft het eiland betaalbare, luxe vakantiehuisjes met over het algemeen snel wifi internet. Samen met tafels binnen en buiten en goede stoelen heb je al snel een prima werkplek voor een paar uur per dag op de laptop werken. Werken in het buitenland wissel je af met een bezoek aan het strand of een duik in het zwembad. Door de speciale omgeving kom je met een groep collega's of mede-ondernemers bovendien tot betere ideeen doordat je uit de dagelijkse drukte stapt. Deze reis hebben we dik terugverdiend hoor je veel terugkerende zakelijke reizigers zeggen. Qua team building activiteiten kan je bijvoorbeeld een dagje windsurfen of duikles nemen.

Onderstaande foto's zijn van Boca Gentil appartementen nabij de Spaanse kust op Curacao. Deze vakantievilla's zijn niet 100% ingericht voor werken, zo zijn er geen echte bureaustoelen, toch zijn ze door hun ruime opzet en prima wifi internet zeer geschikt om je zonvakantie te combineren met werken. Daarnaast heb je een eigen keuken om de kosten voor maaltijden beperkt te houden. Met Arke en KLM kan je voor zo'n 500 euro per persoon een vliegreis Curacao boeken. Raadzaam is een tijdje hun vliegticketaanbiedingen (o.a. Klm werelddeal weken) te volgen en op het juiste moment toe te slaan.

Door een dergelijke villa met 5 / 6 personen te huren voor enkele weken vallen de kosten erg mee. Deze kosten kan je bovendien zakelijk boeken zolang je bijhoudt wat je aldaar gedaan hebt. Kijk op de huisjessite van CuracaoXL voor het huren van deze appartementen met zeezicht. Vraag bij het boeken om een huis op de bovenstaande verdieping.

Jan des Bouvrie inrichting
Boca Gentil appartementen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten